Izmir Meteor Düştü : Son dakika: İzmir'e meteor mu düştü? Meteor/gök taşı ... : Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi.

Izmir Meteor Düştü : Son dakika: İzmir'e meteor mu düştü? Meteor/gök taşı ... : Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi.. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.

Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan meteor düşme olayı ile ilgili. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

İstanbul ve İzmir'e meteor göktaşı mı düştü? - YouTube
İstanbul ve İzmir'e meteor göktaşı mı düştü? - YouTube from i.ytimg.com
Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü?

İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin.

İzmir Egekente meteor düştü!!! - YouTube
İzmir Egekente meteor düştü!!! - YouTube from i.ytimg.com
İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da. Meteor düşmesi sonucu ne olur?

İha tarafından 28 şubat 2021 tarihinde bildirilen yazı ve doç.

Göktaşı olarak bilinen ve vatandaşlar tarafından türkiye'nin 3 ili olan erzurum, bingöl ve sivas'ta görülen meteor vatandaşları korku ve paniğe sürükledi. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. Son dakika egeye meteor mu düştü? Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. 31 temmuz tarihinde meteor düştü iddiası yalan çıktı ve şubat 2021 tarihine ait olduğu tespit edildi. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı.

Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

EGE Bölgesine Meteor Mu Düştü? İzmir ve Manisa'ya Meteor ...
EGE Bölgesine Meteor Mu Düştü? İzmir ve Manisa'ya Meteor ... from www.antepsonhaber.com
Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'de de aynı ışık süzmesini görenler konu hakkında araştırma yapıyor. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı.

İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Manisa'ya meteor düştü iddiası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İşte manisa'daki meteor düştü iddiaları ile ilgili ayrıntılar. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu.

Posting Komentar

0 Komentar